Feest³

geplaatst in: 196 | 0

6 jaar is Marte op 27 februari geworden. Een heel zonnig weekend lang hebben we dat gevierd, en hoe!

Vrijdag startte met een feestje op school waarbij ook mama, papa en Leni mochten meevieren. Heerlijk om een paar uurtjes mee te kunnen kijken in dat klasje. Marte koos ervoor om zelf popcornzakjes te maken. Heel wat popcorn-liefhebbers daar bij de reuzen; de puntzakjes werden meermaals bijgevuld!

Zaterdag volgde een feestje met vriendjes van de klas. Voor deze gelegenheid bestelde Marte een zoektocht. Heerlijk vond ik dat; ik dook in mijn scoutsherinneringen en schotelde opdrachtjes en een schatkaart voor. Dankzij een heerlijk zonnetje speelden we een hele middag in de tuin, beter hadden we het niet kunnen treffen. 10 fantastische schatzoekers wisten helemaal verdiend hun schat te vinden. Afsluiten deden we met welverdiende pannenkoeken én een piñata. Feest ten top!
Dikke merci zus, voor het extra paar helpende handen!

Vandaag sloten we af met een familiefeestje. Nog meer verwennerijen, gezelligheid en lekkers. Voor dit laatste feestje werden door de jarige vooraf niet meteen eisen gesteld :-). Maar dat maakte het vanmiddag niet minder feestelijk, integendeel.

We blikken meer dan tevreden terug en kijken uit naar onze volgende jarige. Binnen 2 weken staan we opnieuw paraat!

De kartonnen brilletjes kan je online kopen bij Kousen en karton. In deze webshop vind je ook een heel fijn aanbod (broek)kousen. Als kers op de taart wordt er gerecycleerd en gestreefd naar kwaliteit, creativiteit en originaliteit.

En nog een paar extra sfeerbeelden – omdat het echt zó leuk was:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.