Uitgetest en goedgekeurd

geplaatst in: 196 | 0

Wie is er beter geschikt dan grote zus Marte om, als ervaringsdeskundige, het babymateriaal nog eens even onder de loep te nemen vooraleer het opnieuw gebruikt wordt? Intussen staat de box terug in de living en hebben we ook de maxi cosi opnieuw van onder het stof gehaald. Marte test met véél interesse of alle spullen nog in orde zijn: zit de box goed, welke muziekjes maakt de draaimobiel, hoe moet dat ding aan en af gezet worden, ligt de maxi cosi nog goed,…

Dikke buik

geplaatst in: 196 | 0

Daarnet nog eens op controle geweest en Billie stelt het prima. Volgens alle metingen intussen, jawel, al 3,200 kg zwaar…!
Dat wil gelukkig niet zeggen dat Billie in de komende week al geboren zal worden. Dat ie nog maar zo lang mogelijk geniet binnen in de dikke buik; want die wordt met de dag imposanter. Nog een 4-tal weken afwachten… Of verrast Billie ons net zoals Marte door tóch ietsje te vroeg geboren te worden?

Een voorsmaakje

geplaatst in: 196 | 0

Hierbij enkele 3D fotootjes – in kleur – van “Billie” (de “werktitel” voor Martes broertje/zusje). ’t Is knip- en plakwerk uit het filmpje dat we meekregen na de 3D echo eind november. Dat filmpje kunnen we jullie voor de geboorte jammer genoeg niet laten zien, wegens “compromitterend materiaal”. De fotootjes willen we jullie echter niet onthouden.

Dinsdag zijn we nog eens bij de gynaecoloog op controle geweest en alles is dik in orde! Billie doet het prima en weegt momenteel al 1,3 kg. Ook volgens de metingen loopt alles mooi op schema. Perfect om het nieuwe jaar in te zetten.

Grote zus in spé

geplaatst in: 196 | 4

Ladies and gentlemen – we proudly present:

Ergens in de buurt van 21 maart 2011 krijgt Marte er een broertje of zusje bij! Intussen stellen we het alle vier prima. Baby’tje doet het heel goed; weegt al 150 gr en is ongeveer 15 cm lang…