Dierenslabben * gratis patroon

geplaatst in: 196, naaisels | 19

Gratis patroon dierenslab 196be

De dierenslabbetjes… mijn eerste exemplaar maakte ik enkele maanden geleden, onlangs breidde ik de collectie uit. Jullie enthousiasme en positieve reacties op die slabbetjes overdonderden me. Het is echt heel fijn om zoveel leuke commentaren te horen over iets wat je zelf gemaakt hebt. Een mens gaat er zowaar van blozen…

En belofte maakt schuld: intussen werden de patroondelen in een digitaal jasje gestoken. Een grote dankjewel aan Zé die zorgde voor digitale patroononderdelen ipv mijn handgetekende schetsen!

Via onderstaande link kan je het patroon en enkele bijhorende instructies downloaden. Je kan daarmee aan de slag om zelf dierenslabbetjes te maken. De onderdelen voor een vis, kuiken, kikker en varken zijn mee opgenomen.

De slab heeft een diameter van ongeveer 28cm en is het ideale project voor restjesverwerking.

Veel plezier ermee!

En niet te vergeten: heb je suggesties, zie je fouten staan, of heb je bijkomende vragen, aarzel niet om me te contacteren. Dat mag via een berichtje op deze blog of via veerle@196.be.

Dit patroon is enkel bestemd voor persoonlijk gebruik.

Download “Patroon dierenslab” 196be-dierenslabben-gratis-patroon.pdf – 2755 keer gedownload – 649 KB

19 Responses

 1. daisyringoot

  Reuze bedankt , is zowel voor mijn kleindochter van negen maand , als voor mijn pasgeboren kleindochter ( andere dochter ) van 1 week . Leuk om te maken

  • Veerle

   Graag gedaan! Ik deed online al zoveel inspiratie op, dat het nu wel fijn is om ook mijn (klein) steentje te kunnen bijdragen.

 2. lieve

  dit moet niet moeilijk zijn . dat gaan we proberen voor mijn kleinzoon van 5 maanden.
  bedankt veerle !!! geweldig !!!!

  • Veerle

   Dag Janny, je kan het patroon downloaden via de grote blauwe knop boven aan deze pagina. Deze knop staat onder de foto & bijhorende tekst. Veel plezier met het patroon!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.