Zie mij groeien #4

geplaatst in: 196 | 1

Gisteren was het weer tijd voor een bezoekje aan Kind en Gezin, ook wel gekend als het hoogfeest van prikjes en metingen!

De prikjes van gisteren heeft ze weer heel flink doorstaan, nauwelijks geweend nadien! Toch zeker in vergelijking met het vorige kindje, dat er een stuk meer last van had!

Omdat Martes evolutie op bepaalde vlakken behoorlijk indrukwekkend is, vinden we zelf toch stiekem, hebben we het even in een grafiekje gegoten. Te vergroten door er hieronder op te klikken.

Wat de hoofdomtrek betreft zit ze tegenwoordig net onder percentiel 90, en voor gewicht knal op percentiel 90. De lengte blijft momenteel een beetje achter, net boven percentiel 50, waardoor Marte vooral ook onze ‘kleine Boeddha’ is: 7,21 kilogram zwaar maar liefst!

  1. Birgit Beniest

    Zé, als ik jullie gerust kan stellen: Miss Lupe is deze week ook naar het walhalla van de prikjes en metingen geweest..en ondanks t feit dat ze toch n maand jonger is dan Marte weegt ze ook al 7.150 kg (de helft van haar broer van 2,5 jaar!!) Rubensiaanse babietjes: schattiger kunnen ze ze niet maken! Leve de dubbele kinnen! dikke kus aan de familie en tot snel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.