Verwennerijen ten top

geplaatst in: 196, naaisels | 1

Dit weekend is memorabel: ik laat mijn drie schatten voor de eerste keer “thuis achter” om mezelf op een weekendje uit te trakteren.
Niet zo maar een weekendje, een weekendje naaien met vriendinnen. Ik keek er zo naar uit en toch stak er soms ook een streepje schuldgevoel de kop op, omdat ik dit zomaar voor mezelf doe…

Omdat ik vermoedde dat alle mama’s die zouden deelnemen wel eens met gelijkaardige gevoelens zouden kunnen zitten, besloot ik om een goodiebag samen te stellen. Want zo’n weekendje me-time is wat mij betreft echte luxe. Even het drukke gezinsleven durven achter laten om energie te halen uit die paar dagen samen creatief zijn, lachen en plezier maken. Batterijen opladen om er nadien weer helemaal te staan. Een extraatje in de vorm van een goodiebag maakt het dan helemaal af.

Er waren enkele ontzettend sympathieke ondernemers die ons graag verwenden door de goodiebag mee te vullen. Ik stel ze met veel plezier aan je voor. Hun shops zijn stuk voor stuk heel erg de moeite waard om eens te bezoeken. Neem zeker eens een kijkje!

Made by e l l e n   *   Lotjedotje   *   In-Pakt   *   LanaLotta   *   MonDepot   *   Georgette   *   Strass   *
Braspennincx   *   Knipmode   *   38 workshops en meer   *   Tine Handgemaakt

Onder de foto’s krijg je alle details op een rijtje.

Made by e l l e n
Ellen verkoopt in haar shop schitterende juweeltjes, maar ook kleurrijke spulletjes en mooie tassen. Je kan bij haar ook terecht voor gepersonaliseerde oorbellen, ringen en armbanden. Ga zeker eens kijken op www.madebyellen.be of op haar Facebookpagina.
Een bakstenen winkel vind je in de Gallaitlaan 43 in Wilrijk. De juiste openingsuren staan vermeld op de website.

Ellen verwende elk van ons met een prachtige button of een schitterend paar oorbellen. Ze verwerkte in haar creaties het silhouet van een naaimachine. Ik hoef je niet te vertellen dat iedereen in de wolken is!! We kregen daarbovenop ook nog een kortingbon cadeau.

Lotjedotje
Lotte vult haar shop Lotjedotje met eigen ontworpen houten producten: kettingen, banners, kaarten,…. Op haar blog deelt ze verder ook free printables (hele mooie!) en gemakkelijke doe-het-zelf tips.
Benieuwd? Dan vind je meer info op: www.lotjedotje.nl

Lotte vulde onze goodiebag met een allerschattigst houten kaartje, een houten banner of enkele mooie papieren kaartjes.

In-Pakt
Sara verwent je in haar shop met de leukste papierwaren. Je vindt er eveneens schoolspullen, decoratiemateriaal en hebbedingetjes.
Zelf rondkijken kan op www.in-pakt.be

Sara bezorgde iedereen een zakje met enkele vrolijke papieren spulletjes en een kortingbon.

LanaLotta
Karen, Heleen en Veerle baten een stoffenwinkel en naaicafé uit. Je kan er niet alleen terecht voor kleurrijke en vrolijk stoffen, maar ook voor fournituren allerhande.
Online vind je hen via www.lanalotta.be, voor de “echte” winkel moet je in Leuven zijn. Een afhaalpunt in Antwerpen (Berchem) is ook voorzien.

Deze dames vulden elke goodiebag aan met een set leuke knoopjes.

MonDepot
Katelijne is de bezielster achter MonDepot, een online stoffenwinkel waar je terecht kan voor kwaliteitsvolle en modieuze stoffen aan een betaalbare prijs. Het aanbod van de shop verandert regelmatig, de moeite om regelmatig eens opnieuw een kijkje te nemen.
Shoppen doe je via www.mondepot.be en vanaf november ook in Bar Stark, een pop-up shop in het Sterckxhof in Deurne.

Katelijne zorgde voor een rolletje stof voor elke goodiebag.

Georgette
Ruth zorgt in haar stoffenwinkel voor een aanbod creatieve, moderne en bovenal verantwoorde stoffen. Alle stoffen zijn in het bezit van een GOTS label, wat staat voor de hoogste groene kwaliteit en 100% ‘proper’ gehouden stoffen.
Pareltjes zijn te vinden op www.georgette.be

Dankzij Ruth konden we inspiratie opdoen in 2 exemplaren van de laatste editie van La Maison Victor.

Strass
Strass biedt kinderkleding en accessoires aan voor speciale gelegenheden. Een paar keer per jaar wordt in hun magazijn in Deurne een stoffenverkoop van de kwaliteitsstoffen uit hun collecties georganiseerd. De data van de stoffenverkopen staan vermeld op hun website: www.strasskids.com

Dankzij Strass konden we iedereen van een zakje leuke Glamour-hebbedingetjes voorzien.

Braspennincx
In de winkel Braspennincx ofwel de “Naaimachine-Kliniek” zorgen Bart en Tessy voor herstelling, onderhoud en verkoop van naai-, borduurmachines en overlocks. Dankzij hen vulden we onze goodiebag verder aan met een setje naalden en een tornmesje.

Dankzij het Nederlandse blad Knipmode (www.knipmode.nl) mochten we iedereen ook enkele tijdschriften met zowel patronen voor volwassenen als voor kinderen cadeau doen.

En last but not least, Barbara en Tine – twee vriendinnen die mee op weekend waren. Ook zij zorgden via hun eigen webshops voor een leuke extra in onze zak.
38, workshops en meer
Barbara organiseert naaiavonden en -workshops van basis tot concrete projecten, voor beginners en gevorderden en dat alles in een gezellige en huiselijke sfeer.
Ga zeker eens een kijkje nemen op haar website: www.workshopsat38.weebly.com. Ik stak al heel wat bruikbare tips van haar op!
We kregen van Barbara allemaal een leuk zakdoekenhoesje.

Tine Handgemaakt
Tine zorgt in haar webshop voor een mooi aanbod aan zelfgemaakte stempels, stoffen, patronen en strijkapplicaties. Ze organiseert ook workshops voor kinderen en volwassenen. Alle info vind je op www.tinehandgemaakt.be. Ikzelf ben fan van de strijkapplicaties, bestelde al enkele op maat gemaakte exemplaren en kreeg telkens een heel mooi afgewerkt product.
Ook voor ons weekend voorzag Tine voor elk van ons een mooie strijkapplicatie.

Grote dank aan jullie allemaal, het is heerlijk om zo verwend te worden!

  1. Moeke

    En jullie hebben het allemaal verdiend! Alle mama’s en papa’s mogen af en toe extra verwend worden want jullie zijn de strafsten!
    XX moeke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.