Updates

geplaatst in: 196 | 5

Ja, ze zijn er! Een paar updates van de voorbije maanden. Met dank aan Eva en Dominique voor het “aanporren”. Dat was dringend nodig… : – )

5 Responses

 1. Dominique

  Hey,
  Natuurlijk kan ik nu niet laten om een reactie te sturen. Geweldige foto’s weer! Leuk om te zien hoe groot ze weer zijn geworden! En die kleine Zé is klaar voor school!

 2. Eva

  Zo zie je maar dat we het leuk vinden om je blog te volgen en het missen als er eventjes niets nieuws op verschijnt!

 3. Mams en paps

  Voor het gemak zijn blijkbaar verdere vakantienieuwtjes uitgebleven, zo blijkt, maar een soort telepathie leidde me vandaag nog eens naar de blog. Sinds lang, moet ik toegeven. En het bleek zeer de moeite waard, want was er toch net nog nieuws gepost, zeker! Ik heb er meteen paps bijgeroepen en we hebben vertederd naar onze Leni staan kijken. Naar school… in ‘vovember’. De middagdutjes zullen mooie dromen opleveren! En grote zus zal zich plichtsgetrouw over kleine zus ontfermen in hun fijne school. Dat komt zeker goed. Tot gauw. Mx

 4. moeke

  Fijn dat de meisjes terug zijn en dat er veel leuke foto’s gepost staan. Van de fantasie van de meisjes heb ik ook al mogen genieten en meespelen. Nu ze allebei naar school gaan is er weer een nieuwe fase begonnen, geniet ervan met het hele gezin.
  Liefs,
  moeke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.