Terugblik

geplaatst in: 196 | 0

Eind vorig jaar werd door Sarah een virtueel stokje mijn kant uit gegooid. Of ik ook zin had om aan de hand van 10 beelden herinneringen op te halen aan 2015? Graag!

Foto’s herbekijken is altijd fijn, ik genoot van het grasduinen in het afgelopen jaar. Het aantal foto’s trekken beperkt zich de laatste tijd wel meer dan vroeger. Ik vind het tegenwoordig zeker even fijn om na een leuke dag enkele herinneringen op te schrijven en die bij te houden in plaats van de dag zelf een hele hoop foto’s te trekken.

° We maakten onlangs samen met Marte en Leni als kerstcadeau ook enkele herinneringenpotjes voor grootouders, tantes en nonkels.
0. 2015.12

Alle andere terugblik-foto’s zijn te bewonderen via onderstaande link:

° De volgende foto is eigenlijk eind 2014 al getrokken, maar blijft één van mijn favorieten: mijn drie schatten onoverwinnelijk on top of the world.
1. 2014.11

° Hét bewijs dat het begin 2015 behoorlijk fris was. Marte is helemaal verzot op sneeuw en zou uren buiten kunnen blijven spelen.
2.2015.01

° Bezoekjes aan zee, dat is altijd genieten. Even uitwaaien en batterijen opladen – heerlijk is dat. Het familiekiekje namen we tijdens een duinentocht op de eerste warmere dag in het voorjaar 2015.
3.2015.04

° Begin juli trouwt mijn kleine zusje met de man van haar leven. Een feest hebben we in 2016, een jaar na datum, nog te goed!
4.2015.07TrouwE&P

° Eén vakantiefoto die veel meer leuke herinneringen omvat: de grootste zand- (en modder)kastelen bouwen, op het strand bloemen kopen en verkopen, Leni als kampioen “springen-over-golven”, uitstapjes hier en daar, gezellige avondwandelingen en vooral veel tijd voor elkaar.
5 2015.08

° In de zomer pikten we ook enkele optredens mee op het Sfinks festival en Theater aan Zee.

° Een foto van het naaiweekend mag ook niet ontbreken. De eerste keer dat ik het aandurf om er een weekendje op uit te trekken zonder man en kinderen. Samen met een bende enthousiaste creatievelingen een weekendje naaien, lachen en plezier maken. Onvergetelijk!
8.2015.10

° Sinds enkele maanden probeer ik meer met de fiets te gaan werken. In 2016 hoop ik die trend verder te zetten. Ik geniet van het uitwaaien en fiets in de herfst bij momenten door een gouden landschap. Benieuwd naar die boom doorheen de 4 seizoenen!
10.2015.11 Herfst

° En last but not least: een foto van onze meisjes met de cast van “de reuzenperzik”. Een hele fijne toneelvoorstelling in het Fakkelteater. Ook Babel is een aanrader en zagen we enkele weken geleden in het Paleis. Enkele kindervoorstellingen meepikken zijn een typische herfst/winter traditie aan het worden waarvan ik hoop dat we die nog lang zullen blijven verderzetten.
9.2015.11

En niet te vergeten: de fotocredits wanneer de foto’s niet door mezelf werden gemaakt! Mams trok onze gezinsfoto in de duinen. De foto op het huwelijk is van Tom Rombouts. Zé trok de foto van het strand, M&L in de draaimolen en die van de Reuzenperzik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.