Op ontdekking

geplaatst in: 196 | 1

Vorig weekend, start van de paasvakantie en wij waren aan zee. Zondag was een prachtige dag, ideaal om samen met Mams een nieuw stukje duinen te verkennen. De duinen hebben altijd al een magische aantrekkingskracht op onze meisjes uitgeoefend. Eens in de duinen zijn ze onvermoeibaar, wordt er geklommen, gegleden en gekropen. Er komen fantastische verhalen naar boven en heerlijke rollenspelen worden bedacht; fantasie draait op topsnelheid.

We werden een beetje stil van deze plek. We waren er bijna alleen, keken onze ogen uit en bereikten aan het einde van onze tocht de zee.

In de zomer ga je ons er zeker opnieuw terugvinden. We zetten alvast ook een duinenwandeling op het programma. ’s Ochtends vertrekken met picknick en dan kijken hoe ver we door de duinen kunnen wandelen. Gelukkig is er nadien de kusttram om ons opnieuw naar Tureluur te brengen. Want eens de duinen uit, gaat ook het licht bij Marte en Leni uit. Dan zorgen we best dat we zonder al te veel omwegen thuis geraken om daar 2 zandmannetjes opnieuw tot meisjes te transformeren.

  1. Mams

    De Schipgatduinen een ontdekking, de Ydeduinen en andere kunnen nog volgen… jullie kunnen nog veel plezier beleven aan alle duinen in de wijde omtrek. Het is geweldig om de meisjes bezig te zien, onvermoeibaar en onversaagd op ontdekkingstocht: volg de gids! De zomervakantie kan dus nu al niet meer stuk. We bestellen alvast goed weer, want dat heb je wel nodig voor fijne duinentochten. En intussen was het goed toeven tijdens het paasweekend. Tot gauw. Mx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.