Marte is geboren!

geplaatst in: 196 | 6

Onze geweldige dochter Marte is geboren op vrijdag 27 februari, om 21.06 uur ’s avonds.
Een kleine twee weken vroeger dan verwacht, maar toch al 50 cm groot en 3,4 kg bloot!

Maar omdat foto’s véél meer zeggen dan woorden:

6 Responses

 1. De papa moet dat hier trouwens dringend nog wat verder invullen! Maar ja, ze was er dan ook plots zo snel…

 2. Michael

  Ook via internet een welgemeende proficiat!r r Om wat naamkundig te doen: Afgeleid van het Latijn met de betekenis de dappere. In deze spelling is het via het Fries in het Nederlands gekomen.r r De naam is vooral bekend van de Heilige Martinus, rond ca. 370 de bisschop van Tours, in Frankrijk en daarbuiten zeer vereerde heilige. Volgens de legende zou hij, nog Romeins soldaat zijnde, zijn mantel hebben gedeeld met een bedelaar.r r Lees Suske & Wiske nummer 96!r r Marthe is dan weer afgeleid van het afgeleid van het Aramees met de betekenis heerseres. Op 30 juli is er een feestdag ter ere van de Heilige Martha, zuster van H. Magdalena en Lazarus. Volgens de legende begraven te Tarascon in Frankrijk.r r Lees het evangelie van Lucas, hoofdstuk 10, vers 38!

 3. Bea (DOVJ - Provinciebestuur

  Beste Marte, welkom op dit aardbolletje! Een goeie raad, blijf altijd lachen. Humor en positiviteit zijn het beste gereedschap om in je rugzakje te steken voor tijdens je reis in deze wereld. P.S. Zeg tegen je papa dat hij in’t vervolg goeiedag zegt tegen de collega’s als hij vertrekt naar een andere job… 🙂

 4. Heidi, Ronny, Myrthe, Linde

  Dag mooie, schattige Marte
  Welkom ! Wij kijken er al naar uit om je te bewonderen ! Een supermegaformidastische proficiat voor je mama en papa. Je bent in een warm nestje geboren, je toekomst ziet er rooskleurig uit. Zé, mooie website hoor, ook al vind je hem zelf blijkbaar nog niet af… En het kaartje is volgens onze meisjes ‘kei leuk’.
  Tot gauw.
  Heidi, Ronny, Myrthe, Linde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.