Leni doet dat goed!

geplaatst in: 196 | 0

~ Sinds 1 maart heeft Leni buisjes in haar 2 oortjes. Dringend nodig, want ze had érg veel last van oorontstekingen deze winter. Na 5 weken opvolging is ze ook officiëel genezen verklaard! Ze doorstond de narcose goed en nam er de antibiotica druppels en looporen na de operatie bij. Nu is ze opnieuw haar vrolijke zelf en helemaal klaar voor de zomer!
Een grote dankjewel aan dokter Katrien voor alle goede zorgen!

~ Leni onderneemt sinds 15 april de eerste pogingen tot stappen; weliswaar met ondersteuning. Eerst nog aarzelend op de tippen van haar teentjes, nu al met grotere stappen en plat op haar voetjes. Ze ontdekt een nieuwe wereld; enkele 10-tallen centimers hoger dan ze gewend is. Er is véél nieuws te ontdekken!

~ Intussen komt ook een 6e tandje piepen.

~ Ze is ook echt een lekkerbek. ’s Avonds wil Leni dan ook meer en meer mee-eten vooraleer ze haar melk drinkt. Vooral allerhande korstjes van vb. groetetaart komen in aanmerking. Maar ook dessertjes zoals soesjes, koekjes of ijs-hoorntjes gaan vlot naar binnen. Daarnaast zijn roeren in de puree-patatjes of haar beker ondersteboven houden ook favorieten.

~ ’t Is echt leuk om haar ook op taal-vlak vooruit te zien gaan. Ze brengt variatie in haar brabbelen en vindt ook muziek erg leuk. Bij het zingen van liedjes schudt ze met haar lijfje, draait ze met haar handjes en klapt ze vrolijk in’t rond.

~ Wanneer we de schuifdeur opendoen, wil ze ook meteen naar buiten. ’t Wordt nog een echt buiten-mensje. Een scout-in-wording… Ook een kleine durf-al, zoals vlotjes zelf van de glijbaan glijden in de speeltuin; er kwam geen einde aan de pret:

[vimeo clip_id=”41939925″ height=”390″ width=”520″]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.