Leni ~1~

geplaatst in: 196 | 0

1 jaar wordt ze vandaag, onze kleinste meid!

Tijd voor weer enkele nieuwtjes:
~ sinds woensdag 7 maart schuift Leni op haar poep rond! De bijhorende techniek heeft ze de voorbije week gevoelig verbeterd. Zelfs in die mate dat ze vandaag alle hoeken van de crèche verkend heeft – weliswaar aan een rustig tempo. Op haar route wou ze meteen ook alle dozen speelgoed open maken. Ze heeft duidelijk nog niet helemaal door dat je niet met álle speelgoed tegelijk kan spelen… En wat vindt ze het fijn op de crèche. Ze straalt iedere keer weer als we haar afzetten.

~ naast haar guitige, vrolijke lach kan Leni tegenwoordig ook behoorlijk boos worden. Brullen, roepen, tieren,… als ze haar zin niet krijgt. Gelukkig houdt ze dat (meestal) niet al te lang vol.

~ sinds dit weekend heeft papa Leni’s derde tandje ontdekt! En wat blijkt: net zoals bij Marte zijn het niet de bovenste snijtandjes die eerst tevoorschijn komen, maar wel de tandjes daarnaast. We verwachten ons op termijn dus ook aan een “Leni-draculaatje”.

~ Leni is nog steeds een absolute fan van in bad gaan, maar we proberen ietsje voorzichtiger te zijn nu ze buisjes heeft. Voor elke badbeurt krijgt ze watjes met vaseline in haar oortjes. Voor haar kan dat de pret gelukkig niet bederven. Ze blijft er vrolijk op los spetteren. Zo enthousiast zelfs dat Marte het soms wat te veel van het goede vindt…!

~ ’t Is ook een kleine lekkerbek: patatjes, fruitpap, koek,… alles wordt met smaak opgesmikkeld. Ze drinkt nu zelf ook van haar bekertje-met-teut. Daarbij vindt ze het precies erg leuk om te doen alsof ze in bad zit en zichzelf helmaal onder te proesten. Laat de lente maar komen! Wij zijn helemaal klaar voor watergespetter buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.