Goede voornemens

geplaatst in: 196, naaisels | 2

Goede voornemens, traditioneel horen die bij het begin van het jaar. Alleen ben ik niet zo goed in het maken van die lijstjes op 1 januari. Tijdens het jaar popt er af en toe zo’n goed voornemen op. Dat durft dan al eens opnieuw in rook opgaan, maar er zijn ook ideeën die (gelukkig) langer stand houden.

Zo is daar bijvoorbeeld: met de fiets gaan werken. Ik denk er al lang over, maar vond altijd excuses om toch de auto in te stappen. Sinds de paasvakantie laat ik al die uitvluchten links liggen en neem ik 4 dagen per week de fiets. En jongens, wat een verademing. Wat geniet ik van dat half uurtje fietsen ’s ochtends en ’s avonds.

Zou het me zelfs lukken om tegen het einde van de zomer al fietsend een kleurtje op te doen? Ik zorgde alvast voor een voorraad rokjes waarmee ik de fiets op kan springen. 2 daarvan droeg ik vorige zomer ook al. De wikkelrok  maakte ik vorig jaar een maat te groot; ik verkleinde hem dit jaar naar de juiste maat. En omdat je nooit voldoende rokjes kan hebben, maakte ik het mintgroene exemplaar onlangs als extraatje.

Tegen het einde van de zomer volgt een follow up over het al dan niet volhouden van het fietsen en het al dan niet opdoen van dat kleurtje :-). En misschien ook wel een lijstje van het aantal regendagen die me tegenhielden om ’s ochtends toch op de fiets te stappen… Laat ons hopen dat die laatste alvast erg beperkt blijven.

Alle patronen komen uit “Allemaal rokjes” van Mme Zsazsa
Stof plooirok vlinders: webwinkel die me nu even niet te binnen schiet
Stof klokrok vogels: green Echino birds and berries bij Alarm
Stof wikkelrok: stoffenverkoop Strass
Stof A-lijn mint: tafellaken Zeeman

2 Responses

  1. Eva

    Stofje van de eerste rok komt me bekend voor 😉
    Ben echt supertevreden met de mega-zak, heeft al heel goed dienst gedaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.