De blogmeet

geplaatst in: 196, naaisels | 8

27 augustus, één van de warmste dagen deze zomer… Ook de avond waarop Davina een blogmeet organiseert. Voor zij die niet vertrouwd zijn met het concept, zou een blogmeet in het woordenboek omschreven kunnen worden als “het samenbrengen van enkele creatieve, bloggende madammen die zin hebben om andere bloggers eens te ontmoeten”.

Vooraf ietwat spannend, want zo’n avond met allemaal nieuwe mensen, wat zou dat geven? Die zenuwen bleken al snel nergens voor nodig, want het werd ongelooflijk gezellig: leuke nieuwe ontmoetingen, fijne spelletjes, onverwachte cadeautjes en nadien nog napraten op het terras.

De voorbije jaren deed ik heel wat inspiratie op door zelfgemaakte creaties op blogs te zien verschijnen. Het was dat ook heel erg fijn om de gezichten achter deze mooie naaiblogs in ’t echt te leren kennen: Woohoo!, Mimaloki, Naaisgerief, Juffrouw Kersjes, B-naais, Mum en de Miekes, Oogappelsien, C’est Saar en Naaiz. Alle andere aanwezigen hoop ik op een volgende samenkomst wat beter te leren kennen. Want wat mij betreft mag die er wel komen, een opvolger van deze blogmeet.

Als kers op de taart ga ik naar huis met leuke stof van Stofrenke, een kadobon van Kokette Katinka, een kortingbon van Fairy Tailors én enkele fournituren van LanaLotta & Droomstoffen.

Het blijft echter niet alleen bij deze gezellige ontmoeting. Davina organiseert tegelijkertijd ook een Sew Challenge. Een uitdaging, jawel, want je bedenkt 3 criteria voor een andere blogster waar zij creatief mee aan de slag moet gaan. In ruil krijg je natuurlijk zelf ook 3 voorwaarden waarmee je iets leuks moet maken. Je creatie deel je nadien in een blogpost.

Lies bezorgt mij eind augustus 3 richtlijnen waarmee ik wat uit mijn comfort zone moet treden. Ik foeter af en toe, verander gaandeweg nog van plan, maar maak uiteindelijk toch iets waar ik content mee ben. Benieuwd? Morgen volgen alle details!

8 Responses

  1. Barbara

    Spannend!! Ik kijk er keihard naar uit! Ik zag net de eerste post, bij mamadammeke, en kreeg het effe heel warm… Ik moet mijn criteria nog krijgen, namelijk… Ik zal nog effe zweten, en intussen zelf leuke criteria zien te bedenken… Benieuwd naar morgen ben ik alleszins! En zo jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn op de blogmeeting, zag er heel gezellig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.