Dankjewel ♥

geplaatst in: 196, naaisels | 5

Overdonderd ben ik…
Een goeie week geleden besloot ik om Leni’s feestjurk op het nippertje nog in te zenden voor de wedstrijd bij Compangie M. Ik wist niet goed wat te verwachten, want zo’n eerste deelname voelt een beetje als springen in het diepe. Zouden mensen onze jurk leuk vinden en hun stem geven? Hoeveel deelnemers zouden er in onze categorie zijn? Welke andere creaties zouden deelnemen? Zou meedingen naar een prijs een optie zijn?

Buiten de familie- en vriendenkring ging ik niet actief op zoek naar stemmen, ik liet het oordeel liever over aan de jury en de bezoekers van de Compagnie M. blog. In totaal verzamelde Leni’s jurkje bijna 200 stemmen… Dat zijn er veel, heel erg veel. En nu blijkt dat ook de jury deze versie van de Louisa dress wel kon smaken; we kaapten zowaar de tweede plaats weg in de categorie “plain & simple”! Overdonderd dus…

Maar wat is het leuk, zoveel enthousiasme over een zelfgemaakt kledingstuk! Ook de bijhorende commentaren zijn hartverwarmend. En wat een pareltjes zaten tussen alle andere inzendingen. Heb je inspiratie nodig, neem dan zeker nog eens een kijkje op de Compagnie M. blog. Je vindt er heel veel moois terug.

Intussen een grote dankjewel ♥ voor jullie steun en het massale stemmen. Ik blijf nog even nagenieten!

2015.10 Louisa Dress Leni dankjewel - Compagnie M

5 Responses

 1. Sane

  Toen ik deze jurk zag op de blog van compagnie m ben ik jouw dadelijk gaan zoeken in bloglovin’ en ben ik een nieuwe volger geworden 🙂
  Zo mooi, zo helemaal ook mijn stijl: die prijs is meer dan verdiend, vind ik!

 2. Veerle

  Bedankt voor jullie complimenten! Dat blijft altijd heel fijn om te lezen. Erg leuk ook dat jullie onze blog ontdekten Sane en Wikkelgatjes. Inspiratie opdoen bij anderen om dan zelf verder aan de slag te gaan, blijft ook één van mijn topfavorieten.

 3. Moeke

  Ik ben ook overdonderd! Ik had een kijkje genomen op compagnie m en er waren zovéél mooie jurken – dat de jury jou eruit kiest wil veel zeggen over je talent. Dit zal je zeker stimuleren om nog creatiever te worden..Een héél dikke proficiat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.