Boerderij21

geplaatst in: 196 | 1

2 jaar geleden gingen we samen met Moeke een weekend naar de Zandput. We logeerden enkele dagen op de boerderij en hielden daar erg leuke herinneringen aan over. Vorig weekend deden we dat graag nog eens over. Deze keer trokken we naar een andere streek en een andere boerderij maar we waren er opnieuw even helemaal tussenuit.

Bij Boerderij21 in Everbeek kan je een appartementje huren met 2 kamers, een eigen zithoek en keukentje. Een formule die ons blijft aanspreken.

Wandelen in het glooiende landschap, boeketten bloemen verzamelen, helpen op de boerderij en een bezoekje aan Pairi Daiza; ’t stond allemaal op het programma. De ene activiteit al drukker dan de andere. Het leek wel of we het dierenpark op de meest drukke dag van het jaar bezochten… Maar net zoals 2 jaar geleden genoten we. We sloten we het weekend af met een héérlijk boerderij-ontbijt om de aankomende verjaardag van Moeke al te vieren.

We laten het op onze vakantielijst staan zo’n logeerpartij op een boerderij. Vooral Marte is er helemaal weg van en keek elke dag zó uit naar het eten geven van de dieren. Leni was in het begin minder enthousiast over het helpen bij de koeien, maar overwon haar angst en liep de laatste dag ook alleen door de stal.

En omdat bij fijne herinneringen ook foto’s horen:

En omdat foto’s selecteren niet mijn sterkste kant is – via de link hieronder nog enkele bijkomende sfeerbeelden…

 1. Moeke

  Oei Moeke toch!
  Ik moet toegeven dat ik de blog een hele tijd niet bekeken heb, ik heb van alles gemist en ook mezelf zie ik nu.
  Al is het een hele tijd geleden deze uitstap ligt nog te blinken in mijn geheugen.
  Ik vond het heel prettig om enkele dagen met zijn allen samen te zijn en leuke dingen te doen, al was het dierenpark iets té druk voor mij.
  Dit doen we nog, toch?

  Kusjes
  Moeke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.