Bicycle race

geplaatst in: 196 | 0

En wat voor één: Marte staat in de startblokken, heeft nog een duwtje nodig bij het vertrekken, maar gaat er dan op haar tweewieler van door. Intussen haalt ze al behoorlijke snelheden. Prima als conditietest voor iedereen die even met haar meeloopt. Ze blinkt van trots elke keer ze vertelt dat ze écht op een fiets met 2 wielen kan fietsen, zónder zijwieltjes. Het aanleren ging onverwacht vlot; leve de loopfiets waar ze al 2 jaar op aan het rondsjeezen is. Haar evenwicht had ze helemaal onder controle, en dan bleek trappen een kleine bijkomstigheid. Nu nog zelf leren vertrekken en ze heeft haar fietsdiploma op zak!

Leni is op haar beurt héél erg tevreden met de loopfiets die nu helemaal voor haar is. Ze kan net met haar voetjes aan de grond en stapt nog meer rond ipv echt te fietsen. Tenzij ze geduwd wordt; dan gaat ze stevig zitten, gaan haar 2 beentjes de lucht in en roept ze: “sneller, sneller!”.

Heerlijk! laat het nog maar een paar mooie herfstdagen zijn de komende weekends. Dan vind je ons in het fort: al lopend, fietsend of loopfietsend!

PS: voor film- of fotografisch bewijsmateriaal wordt tijdens een volgende fietstocht gezorgd. Al lopend en duwend iets minder een evidentie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.