Afstuderen

geplaatst in: 196 | 2

…dat deed Marte op het einde van het schooljaar. Ze werd uitgezwaaid door de kleuters en verwelkomd door het eerste leerjaar. De laatste weken mocht ze af en toe al eens gaan kennismaken, gaan proeven van wat haar volgend jaar te wachten staat. Ze kijkt er naar uit, toch ook wat benieuwd naar wat het allemaal zal zijn.

Maar eerst nog vakantie! En die werd ingezet met een afscheidsfeest waar juffen en meesters hun kleuters uitzwaaiden. Een feest waar de laatstejaars kleuters over het poortje écht het eerste leerjaar insprongen. Bedankt aan 2 fantastische juffen die de laatste kleuterklas onvergetelijk maakten.

En daar gingen ze dan, die blauwe reuzen, met hun kleuterdiploma op zak helemaal klaar voor het eerste leerjaar! We keken ernaar, waren trots en zagen dat het helemaal goed komt.

2 Responses

  1. Mams en Paps

    En wij blinken mee! Helemaal overtuigd dat Marte dat volgend jaar ook schitterend zal doen! Maar vakantie gaat nu nog even voor… Dikke kus van Mams en Paps

  2. Moeke

    Marte, wat ben ik trots op jou, zo helemaal afgestudeerd. Slim ben je, dat weet ik. Geniet maar volop van de vakantie – dat hebben we samen ook al gedaan hé liefje.

    Dikke kus,
    Moeke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.