V&Z leren elkaar in 2003 kennen, in 2005 gaan ze samenwonen, in 2007 verhuizen ze naar een eigen huis op nummer 196, in 2009 wordt dochter M geboren, in 2011 volgt tweede dochter L. En zo ziet ook VZML het levenslicht.

Op deze blog vind je het reilen en zeilen van ons vier. Wat eens begon als blogje over onze pasgeboren dochter, groeide langzaamaan uit tot een feiten- en fotoarchief van wat er zich op nr. 196 afspeelt. We hopen dat M&L er later ook in grasduinen en leuke anekdotes terugvinden of samen herinneringen ophalen uit de tijd van toen.

Die tijd blijft intussen niet stilstaan, M&L worden groter, V&Z proberen hier en daar een nieuwe hobby uit. Resultaten van deze hobbies krijgen sinds kort ook een plekje op onze webstek.

Na proefdraaien op de naaimachine van Mams koopt V in de zomer van 2013 haar eigen machine. Sindsdien is ze helemaal verkocht. Steeds met een hoofd vol nieuwe projecten, probeert ze graag nieuwe patronen uit. Liefst kleedjes voor M&L of kinder- en babyspullen voor andere kleintjes, soms een kledingstuk voor eigen gebruik. Af en toe staat ook het maken van allerhande tassen op het verlangenlijstje. “naaisels” bundelt de projecten die onder V’s naaimachine vandaan rollen.

Z bouwt op zijn beurt graag websites. Hij is autodidact in hart en nieren en begon ooit als groepsleider van een jeugdbeweging en nadien in het verlengde van een toenmalige job aan enkele websites te sleutelen. Nadien verdiept hij zich steeds meer in het technische aspect van het webknutselen en probeert hij op tijd en stond nieuwe dingen uit. Intussen zijn we heel wat jaren én de nodige webprojecten verder. Nieuwsgierig? Een onvolledig overzicht van zijn realisaties vind je onder “webknutsels“.

 

Heb je vragen of neem je graag contact op? Laat gerust een bericht achter op één van de blogposts, of stuur een mailtje naar v@196.be of z@196.be.