Spring

geplaatst in: 196, naaisels | 2

’t Is lente! Mijn favoriete seizoen bij uitstek, de dagen worden vanzelf weer een beetje langer én vrolijker. Heerlijk vind ik dat.

Als gevolg van al die vrolijkheid worden ook de bijhorende lentestofjes uit de voorraadkast opgediept om de kleerkast van de meisjes verder aan te vullen. Dat blijkt nodig, want lente betekent ook groeispurten: broeken die plots te hard spannen bijvoorbeeld of T-shirts die alleen met véél moeite nog aan en uit te trekken zijn…

Ik bijt de spits af met iets nieuws en zet me aan het ineen puzzelen van een T-shirt. Eentje uit katoen en gemaakt uit allemaal rechte panden; het “recht op recht” project uit Zo Geknipt! 2. Een volgende T-shirt maak ik misschien nog enkele centimeters langer, maar dit eerste resultaat is alvast een vrolijk exemplaar; intussen uitvoerig door Marte getest en goedgekeurd.

Laat de warmere dagen dus maar komen, Marte springt met veel plezier mee de lente in.

Patroon: T-shirt recht op recht uit Zo Geknipt!2
Stof: Echino Decoro Rhino Purple by Kokka via MondaysMilk
Dankzij dit fantastische hulpmiddel kreeg ik mijn 1,5m lange oranje lint trouwens in geen tijd helemaal gekeerd…! Ook daar werd ik een beetje vrolijk van :-).

2 Responses

    • Veerle

      Zowel de modellen als ikzelf hebben intussen wat meer ervaring met foto’s trekken. En dat geeft wel vrolijke resultaten hé? Marte had er ook écht zin in :-).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.